onsdag den 13. august 2014

Seriøs sortering

En flytning er her en go anledning til at få sorteret i gemmerne... Jeg har været gennem hele mit lager af pil den sidste uge, uha der var meget.... Noget så gammelt som fra 2004, så der kom gang i sorteringen. Ca 25% af mit lager ender i et bål en af dagene, og resten er kørt til mit nye lager. En hel trailerfuld, hårdt pakket. Så jeg har nok at flette af et par år endnu.


Kurvene er også efterset og sorteret, nogle kommer med på bålet, andre gemmer jeg fordi det er modeller fra kursus osv. Og så er der jo også en bunke, der venter på at komme med på marked. Et billede så jeg lige kan huske hvad der gemmer sig på lageret.


Det kan jo være svært at bevare overblikket, når pladsen er trang. Men alligevel dejligt at der var lidt ledig plads i mors garage ;-)


Der høstes i alle hjørner af drivhuset i denne tid. 
6 kommentarer:

 1. Rydde op, det burde jeg også gøre; hvor længe tror du det er forsvarligt at have pil stående i laden? Det er en dejlig tid når vi kan hente til salatskål og dessert i drivhuset - jeg føler en rigdom uden lige når jeg bærer mine smukke tomater ind!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente
   Jeg tror såmænd ikke der er grænser for hvor længe man kan gemme pil, bare det står tørt. Men det mister jo farve med tiden, så det bliver lidt kedeligt at flette med.
   Ja det er nemlig en dejlig rigdom når man høster egne afgrøder :-)

   Slet
 2. Jeg bryder mig ikke om sætningen, nogle ryger på bålet :-)
  (kurvene)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo engang imellem er der noget der bare skal væk - heldigvis bliver man jo dygtigere med tiden. Så vil jeg ikke se på grimme kanter osv. ej heller forære det væk, for der står jo stadig Hanne på kurven. Så det er bedre at skabe plads for noget nyt :-)

   Slet
 3. Dejlig du har en anledning til at rydde op i pilen, det kunne jeg også godt bruge, nogle gange kigger jeg på pilen og tænker det er for godt til at smide ud, men det er aldrig det jeg bruger, så en dag når beslutsomheden er i top rydder jeg også op i mit pil. Fortsat god flytteoprydning. KH Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er bestemt nødvendigt at være i den rigtige stemning for at tage ordentlig fat. Jeg er glad for vi har haft nogle måneder til arbejdet :-)

   Slet